Provença, 504, porta 3 ▪ 08025 Barcelona ▪ Tel. 93 45 03 799 ▪ randesbcn@gmail.com                                  >> MAPA  
cat / esp    
l'escola   el taller   la botiga   qui som  
     
qui som?>    Núria Martínez >

Núria Martínez

Núria Martínez

Formada a l'escola de Puntaires de Barcelona, a l'escola Massana, i graduada per Llotja. Ha realitzat nombrosos cursos d'especialització internacionals, a Utrech (Holanda), Gant (Bèlgica), Lund (Suècia), Praga, Caen (Francia), etc.

Ha organitzat alguns cursos específics de Puntes Contemporànies impartits per Reinhilde Vermeylen a Randes.

Ha participat en diverses exposicions nacionals i internacionals des de l'any 1992, entre elles "Puntes Comtemporànies" el 1999 al Centre Català d'Artesania de Barcelona, i "Les Punyetes al s. XXI" el 2003 a l'espai Pere Pruna de Barcelona i el 2006 a Lugaritz K.E. de San Sebastián,

“Dels dissenys de Josep Palau i Oller als teixits de puntes” el 2013, el Centre Cultual Calisay d'Arenys de Mar, patrocinat pel Museu d’Arenys de Mar i a Saint Truiden, Bèlgica, a l'Associacií Kant in Vlaanderen.

Ha format part del Comité Organitzador del Congrés de 1994.

Ha rebut diversos premis, entre d'altres el premi a l'Originalitat al concurs "Riondeles" a Móstoles el 2001, el Premi del Públic al Congrés Internacional OIDFA a Lund l'any 2000, i el 3r premi al Concurs Internacional "L'aigua Font de Vida" organitzat per l'Associació Catalana de Puntaires el 2003.

Té una llarga experiència en ensenyament, amb cursets temàtics a Barcelona, a Madrid i a Terrassa.